Formació i Borsa de Treball per a una nova etapa del jugador del Barça

Formació i Borsa de Treball per a una nova etapa del jugador del Barça

Comencen les inscripcions per als cursos de l'últim trimestre de l'ABJ

L’Àrea de Formació i Desenvolupament de l’Agrupació ha obert les inscripcions dels cursos que ofereix als seus socis a partir del mes de setembre. Aquests tallers que s’impartiran entre setembre i desembre del 2016 mantenen la millora de les habilitats i competències professionals i la formació esportiva com a puntes de llança. L'Agrupació continua apostant fort pels servei de Borsa de Treball, tant per als exjugadors que es troben a l'atur com per als que volen canviar de feina. Un servei de recerca de feina genèrica i també de manera específica per a entrenadors.

Anglès i Gestió

Tres cursos aniran en la direcció del primer eix. Practical English busca proporcionar als alumnes les eines necessàries per a consolidar la pràctica oral de l’anglès a partir dels coneixements obtinguts de manera teòrica. English for Travelling & Business II té l’objectiu de potenciar les habilitats comunicatives dels participants en diferents contextos del món de l’empresa i l’esport. Per últim, 10 claus per millorar la meva productivitat personal i professional és un curs que pretén facilitar als alumnes eines aplicables a l’entorn personal i/o laboral per a liderar de forma efectiva la gestió del dia a dia.

D’altra banda, per tal d’impulsar la formació esportiva es realitzarà el curs Mindfulness: una nova eina per potenciar el rendiment de l’esportista. Aquest taller busca donar a conèixer de forma breu i vivencial una nova tècnica que influeix de manera molt positiva en el rendiment de l’esportista, la consecució d’objectius i les relacions interpersonals entre l’equip. La formació va dirigida a entrenadors i jugadors que tinguin especial interès per conèixer noves eines de gestió d’equips esportius.

Finalment, l’Agrupació durà a terme dos cursos mes a nivell iniciàtic tant d’informàtica com d’anglès. El taller Gestiona online i estalvia’t temps, busca proporcionar als participants coneixements bàsics per a que puguin realitzar tràmits senzills de manera segura a través d’internet. D’altra banda, Iniciació a l’anglès pretén treballar vocabulari i expressions bàsiques de la llengua per poder fer front a diferents situacions comunicatives senzilles en un context quotidià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut