Els exjugadors del Barça tornen al Camp Nou

Els exjugadors del Barça tornen al Camp Nou

130 jugadors de l’Àrea Esportiva de l'Agrupació van participar en els partits que van tancar oficialment la temporada esportiva.

El dimecres 20 de juliol es van disputar els partits d’estiu de l’any 2016, una trobada anual organitzada per l’Àrea Esportiva de l’Agrupació Barça Jugadors. El Camp Nou va ser el teló de fons d’un esdeveniment esportiu que va fer saltar a la gespa a 130 futbolistes de l’Agrupació. Durant la tarda es van disputar tres partits, que van enfrontar a jugadors que formen part de l’Àrea Esportiva de l’ABJ i defensen l’elàstica blaugrana durant la temporada. Els equips es van dividir en base a les diferents franges d’edat dels integrants de l’Agrupació. Els acompanyants també van poder presenciar els partits i fer-se fotografies a peu de gespa.

D’altra banda, una trentena de representants de les empreses patrocinadores i col·laboradores amb l’Agrupació en els diferents projectes que duu a terme l’entitat també van participar de l’esdeveniment. Fins i tot, una vintena de col·laboradors no va dubtar en vestir-se de curt i saltar a la gespa per a participar del tercer partit de la tarda.

Després dels esdeveniments esportius es va realitzar un sopar a la fresca per als jugadors a la platea del Camp Nou. El president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, va realitzar un breu parlament durant l’acte en que, entre d’altre coses, va agrair personalment a les empreses patrocinadores i col·laboradores la seva implicació en els projectes de l’ABJ. Tots ells van rebre una samarreta de la nova temporada del FC Barcelona personalitzada. El directiu del FC Barcelona responsable de les relacions amb l’Agrupació, Pau Vilanova, també va assistir a l’acte. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut