L’equip +55 de l’Agrupació disputa un Triangular Social a Sant Cugat

L’equip +55 de l’Agrupació disputa un Triangular Social a Sant Cugat

L'esdeveniment es va celebrar en col·laboració amb la Penya Barcelonista de la localitat vallesana, carnet d'or de l'ABJ

L'equip +55 de l'Agrupació Barça Jugadors ha disputat un Triangular Social aquest cap de setmana a Sant Cugat del Vallès. Aquest esdeveniment esportiu enfronta, en un ambient de companyonia i barcelonisme, a tres equips formats per socis de l'ABJ que tinguin més de 55 anys. El triangular s'ha celebrat en col·laboració amb la Penya Barcelonista de la localitat vallesana, Carnet d'Or de l'ABJ, qui ha participat activament en l'organització del matx. 

El Camp de Futbol Municipal Can Magí ha sigut l'epicentre d'un matí de futbol i barcelonisme. En acabar els diferents partits, la comitiva de l'Agrupació s'ha desplaçat a la Seu Social de la penya barcelonista de la localitat vallesana, un palauet amb arcs medievals, on s'ha celebrat un dinar de germanor entre jugadors i penyistes. 

Aquest esdeveniment forma part de l'aposta de l'Agrupació per celebrar un Triangular Social amb l'equip +55 de l'entitat cada dos mesos. L'objectiu de la iniciativa és promoure l'esport entre els jugadors més veterans i seguir fent barcelonisme, a través de l'estret contacte entre l'ABJ i les penyes barcelonistes repartides arreu del territori. En aquesta ocasió ha estat la Penya Barcelonista de Sant Cugat qui ha col·laborat en l'organització de l'esdeveniment. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut