Quatre integrants de l’Agrupació participen en un curs de vídeo-anàlisi i scouting

Quatre integrants de l’Agrupació participen en un curs de vídeo-anàlisi i scouting

La formació, impartida per l’empresa ERIC Sports, aplica la tecnologia més avançada a l’anàlisi futbolística

Quatre integrants de l’Agrupació Barça Jugadors han participat en un curs de vídeo-anàlisi i scouting impartit per ERIC SPORTS. Aquesta empresa ha creat un software propi que s’aplica al món del futbol. A través de l’ús de la tecnologia més moderna, els alumnes aprendran com utilitzar eines per tal d’especialitzar-se en àmbits de la comunicació i l’esport a través de l’anàlisi de vídeos i l’elaboració d’informes.

El curs, promogut per l'Àrea de Formació i Desenvolupament de l'ABJ, està pensat per a persones amb un coneixement informàtic bàsic o avançat que tinguin ganes d’aprendre més sobre l’aplicació de la tecnologia a l’esport. El fet que els assistents siguin llicenciats com a entrenadors de futbol ajuda, a més, a entendre millor el concepte de l’analista. La formació es planteja de manera eminentment pràctica, per tal que els assistents afegeixin les eines d’anàlisi impartides als coneixements futbolístics que ja tenen.

Aquest curs està pensat per millorar la formació dels assistents i afegir alternatives a les seves vides professionals. Després de dur a terme el curs, els assistents podran formar part d’equip d’analistes d’ERIC Sports. L’empresa s’encarrega, especialment a l’estiu, d’oferir serveis d’anàlisi personalitzats per a diversos campus d’estiu. Els anàlisis elaborats són personalitzats segons les necessitats del client i requereixen una gran capacitat analítica i domini de les eines d’ERIC Sports. Més enllà d’entrar a la borsa de treball de l’empresa, el curs proporciona els coneixements necessaris per treballar al cos tècnic de qualsevol equip de futbol del món ja sigui com a vídeoanalista esportiu, scouter o responsable de secretaria tècnica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut