L’equip de l’Agrupació disputa un partit benèfic a Grècia per recaptar fons d’ajuda als refugiats

L’equip de l’Agrupació disputa un partit benèfic a Grècia per recaptar fons d’ajuda als refugiats

L'equip de l'Agrupació va ser convidat pel Leonidas FC d'Esparta i ha realitzat diversos actes socials al país hel·lè

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors va viatjar fins a Grècia per a disputar un partit benèfic. El matx, disputat l’11 de juny a la localitat hel·lena de Esparta, va enfrontar els blaugranes amb el FC Leonidas. El conjunt local es va posar en contacte i va convidar l’equip de l’ABJ per tal de disputar un partit en que tots els fons recaptats es destinaran a la crisis humanitària que està vivint el país amb l’arribada de persones refugiades procedents de Síria.

El partit va ser plàcid pels interessos blaugranes. El resultat de 0 – 5 al marcador final reflecteix la superioritat visitant. Els golejadors van ser José Nogués, Jordi Rebollo (2), Vicens Navarro i Fernando Navarro. L’entrenador José Ramírez “Lico” va comptar 17 jugadors més a la seva disposició: Félix Miguel Barrado, Juan Bergueria, Joan Blanquera, José Antonio Cuadrado, Daniel Cusine, Joan Garcia, Ignasi Grifé, Miguel Valentín Guzmán, Sebastián Herrera, Sandor Kocsis, Salvador Miracle, Josep Palau, Felix Palomares, Sergi Pérez, José Antonio Ramos, Alfons Rengell, Jordi Torcal.

En acabar el partit, la comitiva de l’Agrupació va ser convidada a participar en una xerrada a la Universitat d’Esparta sobre els valors a l’esport. Félix Barrado, Sergi Pèrez i José Ramírez “Lico” hi van acudir en representació del grup. D’altra banda, es va celebrar una roda de premsa a l’Ajuntament de la localitat grega a la que van assistir José Antonio Ramos i Joan Orti. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut