La Crida de l’Agrupació: tria el millor gol de la temporada i guanya una samarreta vintage del Barça

La Crida de l’Agrupació: tria el millor gol de la temporada i guanya una samarreta vintage del Barça

Explica a través del Facebook de l’Agrupació quina ha estat per a tu la diana més espectacular de l’any i entra en el sorteig d’una samarreta blaugrana estil anys 20

L’Agrupació Barça Jugadors convoca un concurs entre tots els aficionats blaugrana. Després de finalitzar una gran temporada en que s’ha guanyat la Lliga i la Copa del Rei tirem la vista enrere i demanem que ens expliqueu quin ha estat per vosaltres el millor gol de la temporada. Entre tots els participant se sortejarà una samarreta vintage del FC Barcelona, inspirada en les que vestien els jugadors blaugranes a la dècada dels anys 20. Els comentaris s’han de deixar a través del canal de Facebook de l’Agrupació (www.facebook.com/FCBjugadors). La data límit per participar és el dijous 9 de juny i el sorteig es farà a l’endemà, divendres 10 de juny.

El gol de Jordi Alba a la final de Copa, el xut d’Iniesta que va trencar les teranyines de la porteria de Keylor Navas, la falta de Messi a la final de la Supercopa d’Europa, el penal anotat per Suárez a assistència del 10 argentí, la diana de Neymar després de fer-li un barret a un defensa del Villarreal, la tisora de Suárez contra l’Arsenal... Són moltes les emocions i records que tornen a la memòria de l’aficionat culer quan recorda aquests gols. Volem compartir-les i recordar-les! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut