L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors s’enfronta al conjunt de Veterans de la UE Cornellà

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors s’enfronta al conjunt de Veterans de la UE Cornellà

El matx es va disputar amb motiu de la celebració de la Festa Major de la localitat barcelonina i va acabar amb el resultat de 2 – 4 favorable als blaugranes

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors va disputar el dissabte 28 de maig un partit contra els Veterans de la UE Cornellà. El matx es va jugar al camp Nou Municipal de la localitat barcelonina amb motiu de la Festa Major de la ciutat. 

El partit va estar més disputat del que es habitual. El conjunt del Baix Llobregat va dominar la primera part, que va acabar amb el resultat de 2 a 0 al marcador a favor dels locals. A la segona meitat, l’equip de l’Agrupació Barça Jugadors va donar la volta al marcador. Les dianes de Juan Orti, Javier Botella, Marco Escobar i Dani Vilà van servir per pujar el definitiu 2 a 4 a l’electrònic. Després de la victòria, el conjunt blaugrana va rebre una copa que el reconeixia com a vencedor del partit. 

L'entrenador José Ramírez Lico va comptar amb 13 homes més a la seva disposició: Salvador Miracle, Florenci Toro, Ignacio Grifé, Miguel Guzmán, Francisco Javier Aguilera, Pep Ferrer, Jordi Torcal, Sergi Rácano, Daniel Cusiné, José M. Guijo, Francisco Castaño, Rafa Campos y Josep M. Pujol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut