Belletti i Chapi Ferrer, protagonistes en un acte comercial

Belletti i Chapi Ferrer, protagonistes en un acte comercial

La multinacional, patrocinadora del FC Barcelona, va dur a terme una promoció interna entre els seus treballadors per gaudir de l’experiència amb un jugador del Barça

Aquesta setmana l’Agrupació Barça Jugadors va gestionar diferents esdeveniments de l’empresa Stanley, oferint la presència de Juliano Belletti i Albert "Chapi" Ferrer. Aquest és un dels serveis externs que ofereix l'entitat en els darrers temps, gestionar la presència d’antics jugadors del club i socis de l’ABJ en activitats comercials relacionades amb els interessos del FC Barcelona.

Com en el cas d’Stanley, empresa patrocinadora del Barça. La multinacional va dur a terme una promoció interna dins la pròpia companyia i els guanyadors d’arreu del món optaven a participar en aquest esdeveniment. El premi: compartir l’experiència de conèixer i conversar amb un jugador del FC Barcelona.

Aquests actes van començar amb una trobada informal amb Juliano Belletti en un hotel de la capital catalana. Els afortunats van tenir l’oportunitat de conversar i compartir experiències amb l’heroi de la final de París de l’any 2006. Al dia següent, l’amfitrió va ser el lateral dret del Dream Team, Chapi Ferrer. L’exfutbolista i entrenador va dirigir i participar en una sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. També va donar una xerrada prèvia a les instal·lacions del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut