Juliano Belletti participa en un partit de germanor de l’Agrupació contra un equip italià

Juliano Belletti participa en un partit de germanor de l’Agrupació contra un equip italià

El conjunt blaugrana es va imposar per 10 - 1 al USD Castelluccio en un matx caracteritzat per la fraternitat i el bon ambient

Juliano Belletti ha tornat a vestir la samarreta blaugrana. Aquesta vegada ha estat en el partit que l'equip de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va disputar el divendres 22 d'abril al camp 3 del Miniestadi. El rival va ser el USD Castelluccio italià, conjunt que manté una fluïda relació amb l'entitat després de la visita que els catalans van fer a Itàlia fa uns anys. 

El partit va ser plàcid pels interessos blaugranes. El 10 - 1 al marcador final reflecteix amb claredat la superioritat local. Els golejadors van ser Carles Rexach II (3), Jordi Martínez (2), Xavi Molist (2), Sergio García (2) i Javi Vílches. L'entrenador Josep Ramírez "Lico" va tenir 17 homes sota les seves ordres: Salva Miracle, Joan Garcia Orti, Sergi Pérez, Sergio García, Jordi Martínez, Christian Hernández, Carles Rexach, Carlos Gimeno, Marcos Zamora, Joan Cañadas, Sebastià Herrera, Sergio Chavarría, Javi Delgado, David Fuentes, Xavi Molist, Javi Vilches, Marcial Serrano.

A tots ells s'hi va sumar un futbolista a última hora: Juliano Belleti. L'antic lateral blaugrana va venir a Barcelona degut a una sèrie d'entrevistes i compromisos professionals i no va dubtar en sumar-se a l'equip de l'ABJ. "No en sabíem res. Va coincidir que (Belletti) era a la ciutat i s'hi va sumar perquè li feia il·lusió. Sempre que ve per Barcelona passa per l’Agrupació i ja porta temps participant amb nosaltres" ha declarat Lico.

Aquest va ser un pas més en l'estreta col·laboració que Belletti manté amb l'Agrupació Barça Jugadors. De fet, el brasiler s'ha trobat amb companys amb qui ja havia coincidit al partit disputat per l'entitat a l'Aràbia Saudita, com Xavi Molist.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut