Local

Avui se celebra l'Assemblea General anual de l'Agrupació Barça Jugadors

Aquesta trobada serveix com a òrgan decisori i de rendiment de comptes de la massa social de l'entitat envers la Junta Directiva, així com d'espai de propostes

Avui, 25 d'abril, se celebra a les 18.30 hores l'Assemblea General anual de l'Agrupació Barça Jugadors. Aquesta trobada està oberta a tots els socis i simpatitzants de l’Agrupació, tot i que segons els Estatuts només hi tenen veu i vot els socis exjugadors del FC Barcelona. No obstant això, les altres persones que assiteixin a l'acte poden informar-se de la situació de l'entitat, formular propostes i donar la seva opinió. 

L'Assemblea General serveix com a òrgan decisori i de rendiment de comptes de la massa social de l'entitat envers la Junta Directiva, així com d'espai de propostes. En aquesta edició, els socis hauran d'escoltar i validar els informes de les diferents àrees de la entitat (institucional, esportiva, social, econòmica i de màrqueting i comunicació), referents al 2015. Així mateix es presentaran les principals línies d’actuació de l’Agrupació per al 2016. D'altra banda, en aquesta assemblea se sotmetrà a votació dels socis el nou Reglament d’Ordre Interior de l’Agrupació, que estableix la normativa de funcionament intern de l’entitat.

Més notícies aquí