Èxit de resultat i assitència en la cloenda del Curs Bàsic d'Entrenador organitzat per l'ABJ

Èxit de resultat i assitència en la cloenda del Curs Bàsic d'Entrenador organitzat per l'ABJ

Els alumnes han destacat l'ampliació de coneixements teòrics com un dels punts forts de la formació impartida per la Federació Catalana de Futbol

Aquesta setmana ha finalitzat el Curs Bàsic d'Entrenador ofert per l'Agrupació Barça Jugadors i impartit per la Federació Catalana de Futbol. La major part del integrants d'aquest curs són antics jugadors del FC Barcelona d’entre 40 i 60 anys que aspiren a millorar la seva formació professional en l’àmbit esportiu. Ja sigui perquè actualment entrenen un equip i volen incrementar les seves competències o aspiren, a través d’una qualificació superior, a accedir al mercat laboral com a entrenadors.

La veu dels alumnes

Francesc Bel és un de la vintena de socis de l’Agrupació que han realitzat aquest curs. Tot i tenir experiència a les banquetes, Bel ha destacat el valor d’aquest curs a l’hora de profunditzar i aprendre nous coneixements futbolístics: “Valoro molt positivament aquest curs, que sobretot m’ha ajudat a comprendre millor els aspectes teòrics del joc”. Bel ha avaluat les possibilitats que aquesta formació obre a nivell professional, alhora que ha declarat que “és molt positiu que l’Agrupació impulsi iniciatives com aquesta”. 

Una formació de qualitat

El curs ofert per l’Agrupació Barça Jugadors és impartit en exclusiva per la Federació Catalana de Futbol i equival a la llicència UEFA B. Aprovar el curs suposa obtenir el Diploma Federatiu d’Entrenador Bàsic de Futbol. Què vol dir això? Que els graduats podran portar equips de Tercera Catalana, qualsevol equip de futbol base masculí, Preferent Femení i les seleccions comarcals o provincials.

La finalitat d’aquest grau és proporcionar als alumnes els coneixements i habilitats necessàries per a desenvolupar la seva feina en les competicions organitzades per les Federacions de Futbol d’àmbit autonòmic i de la Real Federació Espanyola de Futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut