El FC Barcelona i l'Agrupació posen en marxa el programa FCB Legends

El FC Barcelona i l'Agrupació posen en marxa el programa FCB Legends

L'objectiu del programa és contribuir a la globalització de la marca Barça a través, per exemple, de la comercialització de tot tipus d'esdeveniments amb exjugadors del Club.

El FC Barcelona i l’Agrupació Barça Jugadors han posat en marxa el programa FCB Legends, amb l’objectiu de posar en valor la figura dels jugadors que han vestit la samarreta del Club. Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre el Club i l’Agrupació, amb la voluntat de sumar sinèrgies per contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors. El programa FCB Legends forma part dels plans estratègics del FC Barcelona i de l’Agrupació i s’ha estat gestant en els últims mesos, fruit de les converses entre les dues juntes directives.

El programa FCB Legends preveu la comercialització de tot tipus d’esdeveniments amb participació d’exjugadors d’arreu del món, tant pel que fa a partits de futbol com a d’altres tipus d’actes de caràcter comercial. Al mateix temps, el FC Barcelona preveu la incorporació d’aquests exjugadors com a ambaixadors del Club en diferents accions socials, institucionals, de la Fundació o d’interès directe per a l’Entitat. L’acord preveu que el FC Barcelona sigui l’encarregat de comercialitzar aquests actius i gestioni, amb la col·laboració de l’Agrupació Barça Jugadors, tot el col·lectiu.

El programa FCB Legends també preveu oferir completar la formació d’aquests exjugadors per a la seva participació com a ponents i conferenciants en les activitats a desenvolupar. Amb el programa FCB Legends, el FC Barcelona es dota de capacitat per poder promoure i organitzar partits de futbol i qualsevol tipus d’esdeveniment amb els exjugadors del Club.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut