Xerrada sobre les intel·ligències múltiples aplicades al futbol

Xerrada sobre les intel·ligències múltiples aplicades al futbol

El Dr. Miquel Pallarès explica la importància de desenvolupar les diferents intel·ligències en la nostra vida i quines 3 són les més importants per a un esportista professional.

La seu de l’Agrupació Barça Jugadors va aplegar aquest dimarts 15 de desembre una xerrada-col·loqui al voltant de les intel·ligències múltiples aplicades al futbol. La conferència, a càrrec del Dr. Miquel Pallarès, soci exjugador de l’entitat, va servir per destacar la importància d’entendre i posar en pràctica les diferents intel·ligències de les quals disposa l’ésser humà per a millorar la qualitat de les seves relacions i tasques diàries. La xerrada, on hi va assistir una quarantena de membres de l’entitat, forma part del programa de Formació i Desenvolupament de l’Agrupació.

Segons Pallarès, hi ha tres intel·ligències que són essencials en la vida d’un esportista professional: la instintiva, per reaccionar de forma ràpida i intuïtiva davant d’un obstacle, l’emocional per saber afrontar a través d’una actitud positiva una determinada situació , i la racional per entendre allò què fem i comprendre aquells aspectes que cal modificar. L’acte va finalitzar amb un torn de preguntes en el qual el públic va tenir la oportunitat d’intervenir i fer reflexions en veu alta al voltant d’aquesta temàtica.
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut