Local

Xerrada sobre les intel·ligències múltiples aplicades al futbol

El Dr. Miquel Pallarès explica la importància de desenvolupar les diferents intel·ligències en la nostra vida i quines 3 són les més importants per a un esportista professional.

La seu de l’Agrupació Barça Jugadors va aplegar aquest dimarts 15 de desembre una xerrada-col·loqui al voltant de les intel·ligències múltiples aplicades al futbol. La conferència, a càrrec del Dr. Miquel Pallarès, soci exjugador de l’entitat, va servir per destacar la importància d’entendre i posar en pràctica les diferents intel·ligències de les quals disposa l’ésser humà per a millorar la qualitat de les seves relacions i tasques diàries. La xerrada, on hi va assistir una quarantena de membres de l’entitat, forma part del programa de Formació i Desenvolupament de l’Agrupació.

Segons Pallarès, hi ha tres intel·ligències que són essencials en la vida d’un esportista professional: la instintiva, per reaccionar de forma ràpida i intuïtiva davant d’un obstacle, l’emocional per saber afrontar a través d’una actitud positiva una determinada situació , i la racional per entendre allò què fem i comprendre aquells aspectes que cal modificar. L’acte va finalitzar amb un torn de preguntes en el qual el públic va tenir la oportunitat d’intervenir i fer reflexions en veu alta al voltant d’aquesta temàtica.
 

Més notícies aquí