Ja han començat 4 cursos a l'Agrupació

Ja han començat 4 cursos a l'Agrupació

L'Agrupació ofereix formació als exjugadors del Club

40 exjugadors del FC Barcelona estan participant en algun dels 4 cursos d'aquest trimestre que l'Agrupació Barça Jugadors ja ha començat. Les propostes que estan en marxa són dels àmbits esportiu i transversal, a l'espera que d'aquí a poques setmanes comenci una de les novetats d'aquesta temporada: el curs de Management Esportiu.


Creu Roja Catalunya és la responsable d'impartir el curs d'Ús de Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA), on s'hi han apuntat 9 exjugadors. Un dels cursos que es van fer la campanya anterior i que ara ha tingut continuïtat és el de Bases Nutricionals, a càrrec del nutricionista Daniel Rubiol. Tot i que si bé en la primera edició era específica per a exjugadors d'elit, ara ho és per a exjugadors que vulguin mantenir un ritme de vida i una dieta saludables després de la seva etapa com a jugador professional. El curs d'anglès el segueixen els mateixos alumnes que ja van acabar el curs passat, mentre que la formació d'informàtica ha experimentat un canvi en la metodologia: el curs s'ha programat en càpsules de 5 hores dedicades a treballar un sol programa informàtic amb la possibilitat de cursar el nivell, avançat a tots dos.

D'altra banda, el 19 d'octubre començarà el curs de Management Esportiu, que s'allargarà durant 4 setmanes fins l'11 de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut