Benedito:

Benedito: "Hem d'instaurar un programa de Legends al Barça"

Visita dels candidats a l'Agrupació

El candidat a la presidència del FC Barcelona, Agustí Benedito, vol posar en marxa un programa de "legends, exjugadors de renom que puguin actuar d'ambaixadors del Barça a tot arreu". Per Benedito, aquest projecte, que funciona amb èxit a diversos equips de la Premier League, "s'hauria de fer en col·laboració amb l'Agrupació, perquè també s'emporti una part dels ingressos". El candidat va visitar aquest dilluns la seu de l'Agrupació.

Agustí Benedito va recollir les diferents peticions suggerides pel president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, sobre les necessitats d'espai per desenvolupar l'activitat esportiva i social, i també sobre la possibilitat de comptar amb exjugadors del Club i amb formació adequada per al cos tècnic i també per a la FCB Escola.

Benedito va dibuixar les grans línies del seu programa: buscar una alternativa al patrocini de Qatar, revisió del projecte de l'Espai Barça -sobretot pel que fa a l'actuació al Camp Nou- o obrir la possibilitat de fer-se soci del Club a tohom que ho vulgui, sense restriccions. Amb motiu de les eleccions al FC Barcelona, l'Agrupació ha obert les portes als candidats perquè puguin explicar el seu projecte al col·lectiu d'exjugadors. La propera visita serà la de Josep Maria Bartomeu, aquest dimecres a les 16.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut