El 6è. Premi Barça Jugadors ja té els finalistes

El 6è. Premi Barça Jugadors ja té els finalistes

Són Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Javier Mascherano, Leo Messi, Gerard Piqué i Ivan Rakitic.

El 6è. Premi Barça Jugadors, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors per distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net, ja té els 6 finalistes: Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Javier Mascherano, Leo Messi, Gerard Piqué i Ivan Rakitic. Ells són els que han rebut més vots en la campanya que s’ha fet entre l’1 i el 21 de juny a través de les xarxes socials de l’entitat. El proper dijous 9 de juliol un jurat decidirà quin d’aquests jugadors s’emporta finalment el guardó, patrocinat per Estrella Damm.

L’objectiu del premi és distingir la conducta d’un jugador del primer equip del FC Barcelona en termes de joc net, tant dins com fora del camp. Es valoren aspectes com la seva actitud, la seva exemplaritat, la relació amb els companys, amb l’afició i amb el rival. Els guanyadors de les edicions anteriors van ser Bojan Krkic (2010), Andrés Iniesta (2011), Xavi Hernández (2012 i 2013) i Carles Puyol (2014). Al premi hi poden optar tots els jugadors de la plantilla del FC Barcelona que hagin disputat com a mínim un partit oficial al llarg de la temporada.

Alguns exjugadors del Club, com José Mari Bakero, Carles Rexach o Julio Salinas, també van dipositar el seu vot en l’urna instal·lada a la seu social de l’Agrupació.

L’eix central de la campanya de votacions populars a les xarxes socials va ser un vídeo protagonitzat pels exjugadors blaugrana Eusebio Sacristán, Chapi Ferrer, Tito Bonano i Xavier Sánchez Jara. L’anunci, que ha rebut unes 20 mil visites, relata el seu retorn al vestidor de primer equip, al Camp Nou. Entre totes els participants en l’elecció dels 6 candidats se sortejarà un viatge per a dues persones per acompanyar el primer equip en un dels seus desplaçaments de Lliga de la temporada vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut