Presentat el llibre d'Asensi a l'Agrupació

Presentat el llibre d'Asensi a l'Agrupació

Hi han participat els exjugadors Carles Rexach i Salvador Sadurní

La seu de l'Agrupació Barça Jugadors ha estat l'escenari on l'exjugador del FC Barcelona, Juan Manuel Asensi, ha presentat el seu llibre autobiogràfic. Asensi. Papá, misión cumplida. No hice el ridículo ha estat escrit pel periodista Toni Cabot i repassa la trajectòria futbolística d'aquest jugador que va formar del primer equip del FC Barcelona durant 11 temporades. Xavi Hernández, que va tenir Asensi com a primer entrenador del futbol base blaugrana, no ha faltat a l'acte.

A la presentació, conduïda pel periodista Quique Guasch, també hi han participat els exjugadors del Club, Salvador Sadurní i Carles Rexach, l'autor del llibre, Toni Cabot, el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i el directiu del FC Barcelona responsable de la relació amb l'Agrupació, Silvio Elias. Carles Rexach ha volgut destacar el caràcter polifacètic d'Asensi, "un jugador complet -segons ha dit-, i que amb tots els entrenadors va ser un home indiscutible". Salvador Sadurní, que va coincidir amb Asensi durant 6 temporades, ha recordat que en només 3 anys de presència d'Asensi al primer equip, el FC Barcelona va guanyar la Lliga, i que en canvi Sadurní va necessitar-ne 14.

El directiu del FC Barcelona, Silvio Elias, ha recordat quan d'aficionat culé veia Asensi jugar al Camp Nou i li ha donat les gràcies en nom del Club per la seva contribució a la història blaugrana. De la seva banda, Ramon Alfonseda ha reviscut algun dels records dels Jocs Olímpics de 1968 a Mèxic, on va compartir l'habitació amb Asensi. Finalment, Joaquim Hernández,  el pare de Xavi, ha explicat el que Asensi va significar pel seu fill i que va ser el primer pas de la carrera futbolística del Xavi a les files del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut