L’Estadi del Arcángel, seu de la jornada Engánchate al Deporte a Còrdova

L’Estadi del Arcángel, seu de la jornada Engánchate al Deporte a Còrdova

Hi va participar l'exjugador del FCB, Antoni Pinilla

Aquest divendres 1 de maig, l’Estadi del Arcángel de Còrdova es va convertir en l’escenari de l’última jornada del Engánchate al Deporte, organitzada per l'Agrupació Barça Jugadors i  protagonitzada per l’exjugador Antoni Pinilla. La xerrada centrada en fomentar els hàbits saludables, va comptar amb la presència de joves esportistes que juguen a la categoria alevina del Còrdova CF i nens de l’entitat Estrella Azahara.

L’exblaugrana Antoni Pinilla va destacar la companyonia i l’autocrítica com a aspectes claus pel creixement personal i professional dins l’àmbit esportiu. Pinilla també va posar de manifest la importància d’estudiar de forma continuada al marge de la pràctica esportiva. Segons ell, l’estudi és una eina fonamental per la vida professional d’un esportista: per un banda, amplia les seves qualitats i habilitats com a jugador en actiu, i per l’altra, obre un ampli ventall d’oportunitats laborals un cop finalitza la seva carrera.

Durant els transcurs de la xerrada, es van plantejar un seguit d’exercicis per fer reflexionar als participants. La jornada va concloure amb un torn de preguntes extens on els joves van tenir la oportunitat de preguntar al jugador totes les seves curiositats sobre la seva carrera futbolística al Barça.

L’acte va comptar amb la presència de la Presidenta de la Fundación del Córdoba CF, Maria del Mar Muñoz, el seu Vicepresident, Diego Medina i la Coordinadora de Projectes, Beatriz Saldano. En representació a la La Caixa, hi va asssitir el Juan Miguel del Río, Director de l’Àrea de Negoci de Còrdova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut