El Gran Diccionari de Jugadors del Barça ja és una realitat

El Gran Diccionari de Jugadors del Barça ja és una realitat

Recull tots els jugadors del Barça que han jugat partits oficials i no oficials amb el primer equip

El Gran Diccionari de Jugadors del Barça, promogut pel FC Barcelona i l'Agrupació Barça Jugadors, va ser un dels  principals atractius de la diada de Sant Jordi que va organitzar el Barça just´després del partit contra el València. L'esplanada de l'estadi es va omplir d'aficionats que van recollir roses i un exemplar del llibre, que recull tots els jugadors del Barça que han jugat partits (oficials i amistosos) amb el primer equip.

Exjugadors com Paco Fortes, Bartomeu Paredes i Pau Garcia Castany van atendre els nombrosos aficionats blaugrana i van signar-los exemplars d'aquesta obra, que recopila les dades de més de 2000 exjugadors del Barça. El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, va assistir als actes en companyia del vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i va poder saludar l'Antoni Closa, el coordinadors del 10 autors que han fet possible el Diccionari.

Està previst que en les pròximes setmanes es faci la presentació pública del llibre, en un acte a l'Auditori 1899 amb l'assistència del president del FCB, Josep Maria Bartomeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut