De jugador a emprenedor

De jugador a emprenedor

Taller d'emprenedoria per a exjugadors FCB

Una desena de membres de l’Agrupació Barça Jugadors va participar aquest dimecres 25 de març al Taller d’Emprenedoria organitzat per l’àrea de Formació i impartit per Barcelona Activa. La sessió va tenir un caràcter introductori i va incloure diferents aspectes relacionats amb la creació de negocis propis, des de la concepció, l’elaboració dels plans de viabilitat fins a la presentació dels diferents recursos que estan a l’abast dels emprenedors. Tot pegat, per orientar l’exjugador sobre la possibilitat d’iniciar el seu propi negoci (esportiu o no) com una via alternativa d’ocupació.

L’àrea de Formació organitza aquest tipus de tallers com a complement al servei d’orientació laboral i a la formació encaminada a la millora de la qualificació dels exjugadors del FC Barcelona. Aquest Taller d’Emprenedoria forma part de la via de col·laboració encetada fa unes setmanes entre l’ABJ i Barcelona Activa. A més de la realització d’aquest taller, es va acordar que l’ABJ estigui al corrent de les diferents ofertes laborals i formatives que es gestionen a Barcelona Activa perquè el soci hi estigui interessat pugui tenir facilitat d’accés a aquesta oferta professional.

Barcelona Activa és l’organisme executor de les polítiques de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona. Des de fa més de 25 anys dóna suport a les empreses, la iniciativa emprenedora i l’ocupació. També s’encarrega de la projecció internacional de Barcelona com un entorn excel·lent per a l’activitat econòmica i el progrés social.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut