Un pas endavant per a la futura plaça de l’Agrupació Barça Jugadors

Un pas endavant per a la futura plaça de l’Agrupació Barça Jugadors

Pendents de la decisió de la Ponència del Nomenclàtor de la Ciutat

La petició per nomenar la plaça que hi ha entre els carrers Gregorio Marañón i Avinguda Joan XXIII de Barcelona com a plaça de l’Agrupació Barça Jugadors ha fet un pas endavant. El Consell de Districte de les Corts, reunit dilluns 9 de març, va aprovar per unanimitat l’informe favorable a partir de la petició presentada pel FC Barcelona i l’Agrupació. Ara aquest informe l’haurà d’aprovar la Ponència del Nomenclàtor de la Ciutat i posteriorment un Decret d’Alcaldia servirà per posar oficialment el nou nom a la plaça.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, van fer la sol·licitud formal el mes de novembre passat al regidor de les Corts, Antoni Vives, justificant la petició pel reconeixement públic que representaria pel col·lectiu d’exjugadors del FC Barcelona. Aquesta plaça està situada davant de les instal·lacions del Club i és una de les entrades naturals de l’Estadi per tots els aficionats que vénen des de Tarragona i Lleida.

En el Consell de Districte celebrat dilluns hi van votar a favor tots els grups representants, CiU, PSC, IC-EUiA i PPC. Els regidors d’aquestes formacions van destacar el servei solidari que ha fet l’Agrupació al llarg de 55 anys a favor dels exjugadors blaugrana que més ho necessiten i per la tasca de recuperació de la memòria històrica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut