L'Enganxa´t a l'esport arriba dissabte a Bilbao

L'Enganxa´t a l'esport arriba dissabte a Bilbao

Ricardo Serna farà una xerrada amb joves esportistes

Coincidint amb el desplaçament del FC Barcelona a Bilbao, aquest cap de setmana l'Agrupació Barça Jugadors organitza la xerrada Enganxa't a l'esport a la ciutat basca. L'acte anirà a càrrec de Ricardo Serna i es farà aquest dissabte a la tarda a l'Escola La Salle de Bilbao, a partir de les 6 de la tarda. La xerrada és oberta a tothom.

La jornada consistirà en una xerrada didàctica i interactiva que conduirà Ricardo Serna, jugador del Barça entre 1988 i 1992. L'exblaugrana parlarà sobre valors inherents a  l'esport com la constància, el treball o l'esforç a través de la seva experiència i aprenentatge en el món del futbol. Així mateix, explicarà els beneficis de posar en pràctica aquests valors a través d'uns exercicis de reflexió.

El projecte, que és d'àmbit estatal, compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa a través del Programa Proinfància i la col·laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona. L'Enganxa't a l'Esport visitarà fins a finals de temporada 10 localitats del territori espanyol, que en la majoria dels casos coincidirà amb desplaçaments del primer equip del Barça en camp contrari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut