Local

L'Enganxa´t a l'esport arriba dissabte a Bilbao

Ricardo Serna farà una xerrada amb joves esportistes

Coincidint amb el desplaçament del FC Barcelona a Bilbao, aquest cap de setmana l'Agrupació Barça Jugadors organitza la xerrada Enganxa't a l'esport a la ciutat basca. L'acte anirà a càrrec de Ricardo Serna i es farà aquest dissabte a la tarda a l'Escola La Salle de Bilbao, a partir de les 6 de la tarda. La xerrada és oberta a tothom.

La jornada consistirà en una xerrada didàctica i interactiva que conduirà Ricardo Serna, jugador del Barça entre 1988 i 1992. L'exblaugrana parlarà sobre valors inherents a  l'esport com la constància, el treball o l'esforç a través de la seva experiència i aprenentatge en el món del futbol. Així mateix, explicarà els beneficis de posar en pràctica aquests valors a través d'uns exercicis de reflexió.

El projecte, que és d'àmbit estatal, compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa a través del Programa Proinfància i la col·laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona. L'Enganxa't a l'Esport visitarà fins a finals de temporada 10 localitats del territori espanyol, que en la majoria dels casos coincidirà amb desplaçaments del primer equip del Barça en camp contrari.

Més notícies aquí