Nous acords per millorar la formació i la inserció laboral dels exjugadors del FC Barcelona

Nous acords per millorar la formació i la inserció laboral dels exjugadors del FC Barcelona

Nous acords amb la Federació Catalana de Futbol, IESE i Formatic Barna

En les últimes setmanes l’Agrupació Barça Jugadors ha arribat a acords amb diferents institucions amb l’objectiu de millorar la qualitat de la formació dels exjugadors del FC Barcelona i en conseqüència, augmentar la inserció laboral del col•lectiu. Com a novetat, i tal com es va anunciar a l’Assemblea General, a partir d’aquest any l’ABJ obrirà la formació a veterans del Barça de bàsquet, futbol sala i els simpatitzants de l’entitat.

En aquest sentit, la voluntat de l’Agrupació és de convertir-se en proveïdora de formació per als veterans de totes les seccions professionals del FC Barcelona. El directiu responsable de l’Àrea de Formació, Marco A. Escobar, afirmar que també continuarà endavant la formació e-learning, ja que “donar servei a un jugador que està a Alemanya és un plaer perquè és acostar-li l’Agrupació i que se senti com a casa seva”.

Curs d’entrenador de la Federació Catalana
Per primera vegada l’Agrupació oferirà al llarg d’aquest any els nivells oficials 1 i 2 del curs d’entrenador, impartit per la Federació Catalana de Futbol, fet que en part donarà continuïtat als més de 20 exjugadors que durant el 2014 van seguir el Curs de Monitor de Futbol Base a través de l’ABJ. Amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral dels exjugadors amb expectatives professionals relacionades amb el futbol, la Federació obrirà els seus actes més rellevants a aquests exfutbolistes perquè puguin aprofitar la presència de presidents i coordinadors dels equips catalans. Aquests acords es van assolir en una trobada entre el president de la Federació, Andreu Subies, i el de l’Agrupació, Ramon Alfonseda.

Més places per a veterans del Barça a IESE
La renovació per un any de l’acord entre l’Agrupació i l’escola de negocis IESE significa que els socis exjugadors de l’entitat podran accedir a l’oferta formativa d’aquest centre considerat una de les tres escoles de negocis més importants del món. El president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, i el director executiu de Learning Innovation de IESE, Giuseppe Auricchio, van signar aquesta renovació. Com a contrapartida l’IESE incorpora en alguns dels seus programes el producte ABJ Experience, una jornada de convivència amb l’Agrupació –que ja s’ha celebrat en dues ocasions, on es dóna l’oportunitat als participants de conèixer els paral•lelismes dels valors empresarials i futbolístics així com les fonaments de la filosofia que sustenta l’ADN Barça.

Novetat: formació en management esportiu
L’Agrupació oferirà a partir d’aquest any formació en management esportiu gràcies a l’acord a què s’ha arribat amb Formatic Barna. El mateix conveni preveu que els socis de l’ABJ puguin accedir a la borsa de treball d’aquesta escola privada d’estudis superiors i universitaris, obrint així un nou canal d’accés al mercat laboral per als exjugadors del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut