Serna parla de valors i futbol a Galícia

Serna parla de valors i futbol a Galícia

Comença un nou projecte de l'Agrupació: Engánchate al deporte

L'exjugador del FC Barcelona, Ricardo Serna, va ser el protagonista de la primera jornada"Engánchate al deporte", que es va celebrar dissabte a la localitat gallega de Boiro. Davant d'un auditori format per 100 infants i joves i nombrosos pares, Serna va parlar de la importància dels valors socials i saludables.

Aquest nou projecte, d’àmbit estatal, compta amb el suport de l’Obra Social La Caixa a través del programa Proinfància i la col•laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona. En aquest cas, l'acte va consistir en una conferència que va tenir lloc a la Casa de Cultura Ramon Martínez López de Boiro (La Corunya). Serna, jugador del Barça entre 1988 i 1993, va parlar sobre valors inherents a l’esport com la constància, el treball, l’esforç o la tolerància a la frustració. Així mateix, i gràcies al suport d'alguns vídeos, va explicar els beneficis de posar en pràctica aquests valors i al final es van realitzar unes activitats de reflexió.

L’Engánchate al Deporte visitarà fins a finals de juny 10 poblacions del territori espanyol, que en la majoria dels casos coincidirà amb desplaçaments del primer equip del FC Barcelona a camp contrari. La següent jornada serà aquest divendres 23 de gener a Santa Pola, un dia abans del partit que l'Elx i el Barça jugaran a Alacant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut