L'Agrupació Barça Jugadors estrena a La Corunya el nou projecte Engánchate al deporte

L'Agrupació Barça Jugadors estrena a La Corunya el nou projecte Engánchate al deporte

Ricardo Serna parlarà sobre hàbits socials i saludables

Dissabte vinent, 17 de gener, l'Agrupació Barça Jugadors comença a La Corunya la primera jornada de l'Engánchate al deporte, dedicada a fomentar la pràctica esportiva i l'adquisició d'hàbits saludables als infants de 10 a 12 anys. Aquest nou projecte, d’àmbit estatal, compta amb el suport de l’Obra Social La Caixa a través del programa Proinfància i la col•laboració del Departament de Penyes del FC Barcelona.


Cadascuna d’aquestes jornades estarà protagonitzada per un exjugador del FC Barcelona. En aquesta ocasió, serà Ricardo Serna, jugador del Barça entre 1988 i 1992, qui promourà la pràctica a través de la seva experiència i aprenentatge en el món del futbol.


L’acte consistirà en una conferència que tindrà lloc a la Casa de Cultura Ramon Martínez López de Boiro (La Corunya) a les 19 hores. Serna parlarà sobre valors inherents a l’esport com la constància, el treball, l’esforç o la tolerància a la frustració. Així mateix, explicarà els beneficis de posar en pràctica aquests valors i al final es realitzaran unes activitats de reflexió.


L’Engánchate al Deporte visitarà fins a finals de juny 10 poblacions del territori espanyol, que en la majoria dels casos coincidirà amb desplaçaments del primer equip del FC Barcelona a camp contrari. Aquesta primera jornada coincidirà amb l’acte d’inauguració de la PB Do Barbanza que es farà a la mateixa localitat de Boiro. Per aquest motiu, s’espera una gran assistència de joves i pares provinents de la mateixa penya barcelonista. També està previst que hi assisteixin membres de l’entorn penyístic de la zona i representants del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut