Els nous socis coneixen l'Agrupació

Els nous socis coneixen l'Agrupació

Serveis i Activitats per a als exjugadors del FC Barcelona

Un grup dels 25 exjugadors que han entrat a formar part de l'Agrupació Barça Jugadors van assistir ahir a la reunió de benvinguda que es va organitzar a la Seu Social. El president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, i altres membres de la junta directiva, els van agrair l'adhesió a l'entitat i els van explicar les activitats i els serveis a què poden tenir accés.

Ramon Alfonseda va fer un incís especial en la missió de l'entitat, que s'ha mantingut al llarg de més de 50 anys d'història, com és la de garantir una qualitat de vida digna als exjugadors del FC Barcelona que més ho necessiten. Amb el pas del temps, aquesta ajuda no només ha estat a nivell econòmic, sinó que s'ha obert a d'altres aspectes com la formació, la inserció laboral o l'ajuda assistencial. Tot plegat aquest augment de les prestacions ha estat possible gràcies en bona part a l'aportació econòmica voluntària que fan els jugadors del Primer Equip, Barça B i Juvenil A.

A més, tots els membres exjugadors del Club poden trobar a l'Agrupació el punt d'unió amb el Barça, ja bé sigui a través de l'activitat esportiva (entrenaments, partits, etc.), l'activitat social (trobades, activitats d'oci i lleure, avantatges comercials) i l'activitat institucional, com les iniciatives per recuperar la memòria històrica del Barça o bé els actes de representació blaugrana, ja siguin comercials o bé institucionals.

Està previst que en caràcter periòdic es facin més sessions per donar a conèixer l'Agrupació als nous associats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut