El FC Barcelona i l’Agrupació homenatgen els exjugadors de les Cinc Copes i dels Anys 40

El FC Barcelona i l’Agrupació homenatgen els exjugadors de les Cinc Copes i dels Anys 40

També es farà el lliurament de medalles i insígnies als socis de l'ABJ

El FC Barcelona i l’Agrupació Barça Jugadors homenatjaran els exjugadors del Club que resten vius de la generació dels Anys 40 i de la plantilla de les Cinc Copes. L’Homenatge Barça Veterans es farà el proper dilluns, 3 de novembre a les 18 hores a l’Auditori 1899 i comptarà amb la presència del President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. També hi assistiran el vicepresident del Club, Jordi Cardoner, i el directiu Silvio Elias, a més del President de l’Agrupació, Ramon Alfonseda.

Està previst que Carles Santacana, historiador i assessor del FC Barcelona, faci una contextualització històrica sobre el Barça de l’època. El periodista Pere Escobar serà l’encarregat de presentar l’acte, que serà retransmès en directe per Barça TV.

Tot i que molts d’ells malauradament ja no hi són, amb aquest acte l’Agrupació i el Club volen retre un reconeixement definitiu a aquells jugadors del primer equip que van ajudar a fer gran el FC Barcelona i d’una manera especial a aquells que van ajudar a viure una de les primeres èpoques glorioses del Club. En tots els casos està prevista l’assistència del mateix jugador, i en cas que això no sigui possible, d’un familiar. Tots els homenatjats rebran una reproducció del Monument als Jugadors del FC Barcelona, obra de l’escultora olotina Rosa Serra inaugurat recentment al davant de la Seu Social del Club.
 
Exjugadors homenatjats dels anys 40:
- Ferran Argila
- Enrique Martín
- Vicenç Martínez

Exjugadors homenatjats de les Cinc Copes
- Gustau Biosca
- Miquel Ferrer
- Josep Duró
- Jaume Peiró
- Joaquim Tejedor

En la primera edició de l’Homenatge Barça Veterans, celebrada l’abril de l’any passat, es van homenatjar els exjugadors Antoni Ramallets i Josep Seguer.

Medalles als Socis amb 10, 15 i 25 anys d’antiguitat
Seguidament a l’acte d’homenatge, tindrà lloc el lliurament de medalles i insígnies als membres de l’Agrupació amb 10, 15 i 25 anys d’antiguitat. Aquest acte es va celebrar per primera vegada el 2012 i reconeix, de manera bianual, l’antiguitat dels membres de l’associació, tant exjugadors com simpatitzants. Els socis amb 10 i 15 anys rebran una medalla de bronze i argent respectivament, mentre que a aquells amb una antiguitat de 25 anys se’ls imposarà una insígnia de plata.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut