Visita al Barça B i Juvenil A

Visita al Barça B i Juvenil A

Els exjugadors del Barça B coneixen l'Agrupació

Una delegació de l'Agrupació Barça Jugadors va visitar aquest dijous la plantilla i staff tècnic del Barça B, amb l'objectiu d'agrair la col·laboració econòmica de molts d'ells amb l'entitat i d'explicar-los els principals projectes que es porten a terme. Hi van assistir el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda i els exjugadors Paco Rodri i Joan Vilà.

D’altra banda, l’entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, també és membre de la Junta Directiva de l’Agrupació Barça Jugadors i hi participa en algunes xerrades i col·loquis de l’Agrupació. Eusebio va emplaçar els seus jugadors a seguir col·laborant amb l’Agrupació Barça Jugadors i a visitar-los al seu local si en tenen l’ocasió.

Agraïments per a la plantilla
El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, va agrair a la plantilla i l'‘staff’ tècnic del filial la seva aportació de cada temporada a l’Agrupació, que serveix per ajudar molts exjugadors blaugrana que passen per situacions difícils, a més dels projectes socials i de formació que proposa l’associació. A més, Alfonseda va demanat a la plantilla que segueixin formant-se: “Us convido a no deixar d’estudiar; tingueu en compte que després del futbol és important que tingueu una part de cultura”. En acabar, els jugadors del Barça B van rebre el carnet de membres de l’Agrupació Barça Jugadors.
Image

Fa un dies l'Agrupació també va fer una visita de les mateixes característiques amb els integrants del Juvenil A, entrenats pel també exjugador del Club, Jordi Vinyals. En aquesta ocasió hi van ser Ramon Alfonseda, Josep Fusté i Thomas Christiansen, que també va animar els jugadors a emprendre projectes de formació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut