Local

Comencen les votacions del 5è. Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació

Les votacions estaran obertes fins el 19 de juny

A partir d’aquest dilluns s’inicia la campanya de les votacions del 5è. Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació Barça Jugadors i patrocinat per Estrella Damm per distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net de la temporada 2013-2014. Fins el 19 de juny, tothom que vulgui podrà votar el jugador del Barça tenint en compte la seva conducta dins i fora el terreny de joc, la relació amb la resta de companys, el tracte amb els rivals i l’estimació de l’afició. El canal per exercir les votacions serà el perfil de Facebook de l’Agrupació Barça Jugadors (www.facebook.com/FCBJugadors).  

Posteriorment, es reunirà un jurat format per representants institucionals i de mitjans de comunicació per decidir, entre els 6 jugadors més votats, quin és finalment el guanyador del 5è. Premi Barça Jugadors.

Enguany s’ha realitzat un espot promocional a La Masia del FC Barcelona en el qual han participat cinc exjugadors del primer equip del Barça: José Mari Bakero, Gaizka Mendieta, Tente Sánchez, Robert Fernández i Thomas Christiansen. El vídeo es pot visualitzar a través del nostre canal de Youtube (www.youtube.com/FCBJugadors).

Entre tots els participants de les votacions se sortejarà un viatge per a 2 persones per acompanyar el primer equip en un desplaçament de Lliga o Copa del Rei de la pròxima temporada 2014-2015.

Més notícies aquí