Els valors dels exjugadors del Barça, cap a l’empresa

Els valors dels exjugadors del Barça, cap a l’empresa

Èxit de la primera IESE Experience

En el marc de la relació entre l’Agrupació i l’escola de negocis IESE, a mitjans de març es va organitzar la jornada ABJ-IESE Experience, que va tenir lloc a les instal•lacions del FC Barcelona. L’objectiu de l’activitat va ser traslladar alguns dels valors que han viscut els jugadors del FC Barcelona, com són el treball en equip o la comunicació. El directiu de l’ABJ i membre de l’estructura professional del Club, Joan Vilà, es va posar el capdavant d’un equip d’exjugadors que va compartir una sessió de treball d’equip al camp d’entrenament del Miniestadi.

Prèviament, i  a les instal•lacions de l’escola, el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, va fer una presentació als participants – empresaris filipins de la Universitat d’Àsia i Pacífic- al voltant dels valors que experimenten els jugadors del Barça durant el seu pas pel Club, i com l’Agrupació treballa per promoure aquests valors en la seva activitat.

Ja en la sessió del Mini, es van plantejar diferents propostes teòriques i pràctiques per demostrar com la comunicació i el treball en equip són essencials per l’acompliment dels objectius esportius, de la mateixa manera que també són bàsics pel bon fer de les empreses. Després d’aquesta jornada, que es va plantejar com una prova pilot, se n’avaluaran els resultats i es decidirà la seva continuïtat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut