Ja s'ha presentat el programa d'activitats socials per aquest any

Ja s'ha presentat el programa d'activitats socials per aquest any

S'ha previst un creuer a les Illes Gregues pel mes de maig

L’Agrupació acaba de presentar el Programa d’Activitats d’Oci i Lleure per aquest 2014. Es tracta d’un conjunt de propostes culturals i lúdiques dirigides a tots els membres de l’entitat i que una comissió de l’Àrea Social ha estat treballant els últims mesos. L’objectiu és oferir al llarg de l’any una sèrie d’activitats socials i d’entreteniment i que serveixin de complement a la resta d’accions de l’Agrupació, com l’activitat esportiva, formativa o institucional. Des de fa alguns anys ja s’organitzen de manera puntual activitats d’un dia encaminades a l’esbarjo i la relació social dels socis i simpatitzants de l’Agrupació. Ara, aquestes iniciatives s’han planificat al llarg de l’any i s’hi han afegit de noves, amb l’objectiu d’arribar a més membres de l’associació.

Teatre: Bits, de El Tricicle
Dijous, 6 de febrer

Calçotada i Visita a l’Observatori d’Àger
Dissabte, 22 de febrer

Teatre: La Ratonera, d’Agatha Christie
Dijous, 20 de març

Xatonada a Sitges o Vilanova
Dissabte, 29 de març

Concert: Royal Philharmonic Orchestra, a l’Auditori de Barcelona
Dimecres, 23 d’abril

Sortida familiar a Port Aventura
Dia a determinar (abril-maig)

Sardinada a l’Escala
Dissabte, 17 de maig
 
Maridatge de vi i cava
Dissabte, 17 d’octubre

Sopar Anual ABJ
Dia a determinar (novembre)

I al maig, de creuer

Si bé l’any passat es va organitzar un viatge de cap de setmana a Venècia i Verona, el viatge que es proposa aquest any és un creuer per les Illes Gregues. Amb sortida des de Venècia i arribada a Istanbul, el vaixell s’aturarà a Split, Corfú, Santorini i Atenes. El dia 24 de febrer es farà una presentació del viatge per a dubtes i aclariments.

La primera activitat de l’any organitzada dins el programa d’Oci i Lleure va ser la Cargolada, que va tenir lloc el 18 de gener passat. Una seixantena de membres de l’Agrupació van participar a la sortida, que es va fer a Camarasa.

[[BOTOVERMELL::Descarrega't el Programa d'Oci++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/086/434/original/BJ_OciLleure_Fulleto__A3xprint_W.v1392198218.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut