Continua la formació d'scouters a l'Agrupació

Continua la formació d'scouters a l'Agrupació

L'èxit de l'any passast ha obligat a programa una edició del primer nivell per aquest 2014

Aquesta setmana ha començat el primer dels cursos que l'Agrupació Barça Jugadors ha programat aquest any per als seus membres. Es tracta del primer nivell d'Scouting: anàlisi del rendiment. Amb aquesta proposta es dóna continuitat a l'itinerarari de formació esportiva, un dels que té més èxits dels oferts per l'Àrea de Formació i Desenvolupament.

De fet, l'èxit de participació en la primera edició del curs, l'octubre passat, ha obligat a programar una nova sèrie de sessions que es fan dos cops a la setmana a la seu de l'Agrupació. En total, 20 hores de formació en què els exjugadors participants s'introdueixen en el món de la valoració del rendiment del jugador a partir de l'observació i l'anàlisi del seu joc.  Les sessions se centren en el concepte d'scouting, l'estudi de la figura de l'scouter, les noves tecnologies aplicades a l'scouting i la metodologia d'anàlisi del rendiment, que inclou treballs en casos reals.

Els segon i tercer nivell d'Scouting es programaran, seguits, els mesos de febrer i març. Paral·lelament, a principis de febrer començaran els dos cursos d'anglès que s'han previst aquest trimestre: preintermediate i intermediate.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut