Xavi Hernández rep el 4t. Premi Barça Jugadors

Xavi Hernández rep el 4t. Premi Barça Jugadors

És la segona vegada que rep aquesta distinció de l'Agrupació.

Xavi Hernández ha rebut aquest dijous el 4t. Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació Barça Jugadors per reconèixer el jugador del FC Barcelona amb més joc net de la temporada 2012-2013. El guardó, una escultura de l’artista Agustí Puig, l'ha rebut de mans del President del FC Barcelona, Sandro Rosell, el President de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, i el Director General de Damm, Enric Crous.

Al final de la temporada passada es va posar en marxa un període de votacions populars perquè tothom que volgués participés en l’elecció del jugador del FC Barcelona amb més fair play. Prop de 4.000 persones van emetre el seu vot a través de facebook i el resultat va ser de 6 finalistes: Abidal, Iniesta, Messi, Pedro, Puyol i Xavi. El 15 de juliol, el jurat del Premi Barça Jugadors va atorgar la distinció a Xavi, per segona vegada consecutiva, ja que el jugador de Terrassa també havia rebut el premi de la temporada 2011-2012.


De Xavi el jurat va reconèixer la seva gran personalitat i la seva capacitat de sintetitzar i transmetre en la seva globalitat els valors del barcelonisme. El jurat ha estat format per les següents persones:

- Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport
- Maite Fandos, Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de de l’Ajuntament de Barcelona
- Josep Lluís Vilaseca, Secretari General de l’Esport (1980-1995) i exdirectiu del FC Barcelona.
- Ramon Alfonseda, president Agrupació Barça Jugadors
- Silvio Elias, directiu FC Barcelona
- Ferran Olivella, vicepresident Agrupació Barça Jugadors.
- Jofre Riera, director de patrocinis de Damm
- Santi Nolla, director Mundo Deportivo
- Joan Vehils, director Sport
- Emili Gispert, director adjunt El 9 Esportiu
- Eduard Pujol, director Rac 1
- Jordi Bosch, directiu d’Òmnium Cultural
- Isidre Esteve, pilot de ral•lis.
- Lluís Carrasco, director de Marketing i Comercial de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
- Xavi Andreu, Director de Comunicació de la Secretaria General de l’Esport

Com és tradició en aquest acte de lliurament, s’ha fet una menció especial a un exjugador que d’haver existit el Premi Barça Jugadors en la seva etapa professional, hagués tingut moltes opcions de guanyar-lo. Enguany, la menció ha estat per Josep Seguer, que va morir l’1 de gener. La família, representades per les seves filles Montse i Isabel, va estar representada a l'acte.

Durant l’acte també es va projectar l’espot de la campanya de votacions del Premi Barça Jugadors, que en l’última edició va estar protagonitzada per Lobo Carrasco, Michael Reiziger, Josep Moratalla i Santi Ezquerro. Moratalla i Carrasco també van presenciar el lliurament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut