Eusebio Sacristán parlarà d’esport i salut a Sant Celoni

Eusebio Sacristán parlarà d’esport i salut a Sant Celoni

En el marc del programa "Enganxa't a l'esport", per fomentar l'esport i prevenir conductes de risc.

La jornada Enganxa’t a l’esport, organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors per promocionar el futbol com a font de salut i prevenció, arribarà a Sant Celoni el dimecres 18 de desembre. L’acte principal a Vilafranca del Penedès serà una taula rodona amb la participació d’Eusebio Sacristán, jugador del FC Barcelona entre 1988 i 1995, a les 20 hores a la Rectoria Vella.

Amb la implicació de l’Ajuntament de Sant Celoni, La Caixa i l’Agència de Salut Pública de Catalunya,  la jornada té l’objectiu de fomentar l’esport com a factor de protecció davant les conductes de risc. Des de la seva posada en marxa el 2006, l’Enganxa’t a l’esport ja ha visitat més de 60 localitats d’arreu del territori, promocionant l’activitat esportiva a través de l’experiència i les reflexions dels exjugadors del FC Barcelona.

La jornada constarà de dues activitats protagonitzades per Eusebio Sacristán, que és vicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors. La primera, a les 19 hores, es tracta d’una xerrada dirigida a joves esportistes de 10 a 12 anys on es parlarà de diferents valors del futbol com la constància, el treball o la tolerància a la frustració. La segona activitat, oberta a tot el públic, és una taula rodona on s’aborden els beneficis de l’esport, especialment en l’àmbit de la prevenció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut