Nit de festa a l'Agrupació

Nit de festa a l'Agrupació

Alfonseda i Rosell anuncien iniciatives per mantenir la memòria històrica del FC Barcelona

L'Agrupació Barça Jugadors va celebrar divendres el seu Sopar Anual, una festa presidida per l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el President del FC Barcelona, Sandro Rosell, i on s'hi van reunir més de 400 persones, entre les que hi havia un bon grapat d'exjugadors del primer del Club, com Luis Suárez. El jugador gallec es va reunir amb altres llegendes blaugranes, com Ferran Olivella, Víctor Muñoz, Isidre Flotats o Carles Rexach. Tant l'Agrupació com el Club van aprofitar el sopar per anunciar un nou impuls a la pervivència de la memòria històrica al recinte de l'Estadi.


El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, va anunciar que s'erigirà un monument a tots els jugadors del FC Barcelona, un encàrrec que l'entitat ha fet a l'escultura olotina Rosa Serra i que serà una realitat al llarg de l'any que ve a la plaça creada davant les oficines de l'Àrea Social del Club. De la seva banda, Sandro Rosell va anunciar que en un futur les boques de l'estadi lluiran els noms de les llegendes del Barça. El President blaugrana va concretar que aquesta mesura es portarà a terme en el futur Camp Nou, tant si es tracta d'una remodelació de l'estadi actual o com d'un nou camp.


A la part final de l'acte, presentat pel periodista Bernat Soler, es van lliurar les medalles als exjugadors que han arribat a jugar 25, 50 o 100 partits amb els equips de veterans. En aquesta ocasió, també es va lliurar la Samarra Blaugurana a Josep Palau, per haver arribat a jugar 500 partits. La va rebre de mans de Josep Maria Fusté.L'actor Joan Pera va posar el punt final a la festa amb una actuació que va arrencar les rialles dels assistents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut