L'humilitat i la superació de les dificultats, dos valors del futbolista segons Lobo Carrasco

L'humilitat i la superació de les dificultats, dos valors del futbolista segons Lobo Carrasco

L'exjugador del Barça va protagonitzar la jornada "Enganxa't a l'esport" a Salou.

Lobo Carrasco, jugador del FC Barcelona entre el 1977 i 1989, va protagonitzar la jornada Enganxa't a l'esport, que es va celebrar divendres a Salou (Tarragonès). En les seves intervencions, Carrasco va destacar la humilitat i la superació de les dificultats com a dos dels principals valors que ha de tenir un futbolista. Davant d'un auditori format bàsicament per joves jugadors de futbol i els seus entrenadors, el Lobo va ser molt clar "per molt talent que tinguis en el futbol has de saber superar les dificultats".

Lobo Carrasco va compartir amb els futbolistes diferents moments de la seva carrera esportiva i els va remarcar la necessitar de disfrutar jugant, especialment en edats tan joves. També van reflexionar sobre la responsabilitat que cada jugador té dins l'equip, i que per això cal aprendre a conviure amb els nervis, a saber-los gestionar. Va explicar les seves sensacions al vestidor blaugrana, amb una referència especial als seus inicis, però també quan ja portava anys d'experiència: "en un equip, els veterans transfereixen coneixement, experiència i acolliment als més joves".

La jornada es va tancar amb una taula rodona moderada pel periodista Carles Cortès, amb Lobo Carrasco, la Dra. Laia Guàrdia i el tècnic d'esports Juan Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut