Local

Antoni Pinilla comparteix la seva experiència amb els participants al campus d'ISL Futbol

L'empresa, patrocinadora de l'ABJ, ha organitzat un nou campus a Barcelona

L'exjugador del FC Barcelona, Antoni Pinilla, va protagonitzar aquest divendres 28 d'octubre una xerrada sobre els valors del Club davant dels participants al campus organitzat per ISL Futbol a Barcelona. A partir de l'acord de patrocini amb l'empresa americana i l'Agrupació Barça Jugadors, els integrants del campus van assistir a l'Auditori 1899 en un acte on van poder aprofundir sobre quina és la identitat del Barça i com la viuen els jugadors del Club.

Antoni Pinilla, blaugrana entre 1989 i 1992, els va explicar com els jugadors del Club reben una formació que va més enllà de l'esportiva, a partir de la mateixa experiència al futbol base i com es treballen els valors. ISL, que gestiona diferents FCB Escola als Estats Units, ha organitzat aquests dies un campus a Barcelona per a 200 nois i noies americans. La relació amb l'ABJ els permet aprofundir més sobre la identitat del Club, i també fer activitats diferents més vinculades a l'experiència.

ISL i l'ABJ mantenen un acord de col·laboració que preveu que diferents exjugadors amb formació esportiva puguin accedir als campus que aquesta empresa organitza a diversos estats dels Estats Units. Al mateix, l'Agrupació els acompanya en l'organització de les seves activitats a Barcelona.

Més notícies aquí