L’ABJ participa en un partit benèfic al costat del ‘ Somriure de la Daniela’

L’ABJ participa en un partit benèfic al costat del ‘ Somriure de la Daniela’

L'Agrupació va participar en un partit benèfic per a ajudar a Daniela, una nena de tan sols 4 anys que sofreix una malaltia estranya anomenada Histiocitosis de cèl·lules de Langerhans

Diumenge passat 26 de maig, els jugadors de l'equip masculí de l’ABJ van participar en un partit benèfic que va tenir lloc al  Camp de Futbol C.D Pomar de Badalona per a aportar el seu granet de sorra en la lluita d'una malaltia anomenada Histiocitosis de cèl·lules de Langerhans, i que pateix la Daniela, una nena de només 4 anys. La malaltia Histiocitosis de cèl·lules de Langerhans és una malaltia que provoca una proliferació de les cèl·lules Langerhans en diferents membres i òrgans del cos, provocant d'aquesta forma, l'aparició de possibles tumors.

Per a intentar combatre la malaltia de la Daniela que només l'arriben a patir 1 de cada 200.000 nens i, de moment, l'origen és desconegut, l'Agrupació va decidir, juntament amb la fundació ‘El Somriure de Daniela’, celebrar un partit dedicat única i exclusivament a la lluita de la malaltia de Daniela a Badalona. La trobada va acabar amb un resultat de 1-4 amb els gols de Jofre, Jordi Ferrón, Ollés i Molina.

També, al marge de la celebració, l'Agrupació va voler brindar un regal a la petita Daniela atorgant-li una samarreta del FC Barcelona amb el seu nom. També, es va sortejar, per als allà presents, una samarreta de l’ABJ signada per jugadors històrics.

Sens dubte,  aquests tipus d'actes permeten unir esport i solidaritat, les dues disciplines es retroalimenten per aportar grans resultats per a, en aquest cas, descobrir l'origen de la d’aquesta malaltia.

Jordi Ferrón, jugador partícip del partit i membre de l'ABJ, explica la importància que té poder unir esport i solidaritat: “És preciós i especial veure com el futbol pot ajudar a millorar aquestes situacions. Participar en un partit així et fa veure la importància que pot tenir l'esport en moltes ocasions i, t'adones, que es poden fer grans coses amb ell. És un orgull total veure com en el meu cas jugant amb l’ABJ podem regalar moments de felicitat a altres persones”.


 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut