Reunió dels exjugadors més grans del FC Barcelona a Lisboa

Reunió dels exjugadors més grans del FC Barcelona a Lisboa

La capital portuguesa acull una nova edició de l'activitat organitzada per l'Agrupació dirigida als membres de l'entitat del primer equip i majors de 65 anys

Junts formen l'època viva més llunyana del FC Barcelona. I per això, un cop l'any l'Agrupació Barça Jugadors organitza una trobada per a ells, els exjugadors més grans del Club, els que tenen més de 65 anys. N'hi ha que no hi poden acudir per diferents motius, però els que ho fan reviuen durant tres dies els records de la seva època, ja que molts d'ells, tot i que d'edats molt diferents, van coincidir al vestuari o es coneixen de fa anys. L'edició d'aquest any de la Folga 65, que és el nom que rep l'activitat, es fa a Lisboa i ha comptat amb la participació de 33 exugadors del Club, i els seus acompanyants. En total, una delegació de més de 70 persones que ha conviscut des de dimecres fins a aquest divendres.

Encapçalat pel president de l'ABJ, Ramon Alfonseda, el grup ha estat durant tres dies a la capital portuguesa, on ha conegut els principals atractius turístics de la ciutat. No ha faltat la visita a l'Estádio da Luz, camp del Benfica i que va ser seu de la final de l'Eurocopa 2004. Un dels moments més especials s'ha viscut aquest divendres, quan Alfonseda, Carles Rexach i Josep Fusté han dipositat un ram de flors a la tomba d'Eusebio, jugador llegendari del Benfica, i un dels grans jugadors europeus de tots els temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut