El Seguim en Joc acompanya l'ABJ al Líban i Lesbos

El Seguim en Joc acompanya l'ABJ al Líban i Lesbos

Juan Carlos Unzué se sotmet al Test ABJ en un nou capítol del programa de l'ABJ, que s’estrena diumenge 7 d’abril a Barça TV

El diumenge 7 d’abril s’estrenarà a les 15.15h un nou capítol del “Seguim en Joc” per Barça TV. El programa de l’Agrupació Barça Jugadors començarà recordant l’expedició de l’ABJ Femení al Marroc i, tot seguit, aquesta experiència donarà pas al ja habitual Històries ABJ. Dins d’aquesta secció, es farà un repàs dels viatges que alguns membres de l’entitat van fer al Líban i Lesbos durant el mes de març.

L’objectiu de totes dues expedicions va ser participar en les tasques que la Fundació Barça hi desenvolupa. De fet, els exjugadors blaugrana van preparar activitats esportives i lúdiques per als infants dels camps de refugiats. Juanjo Carricondo, Leticia Viñole, Jordi Ferrón, Esther Torrecilla, Dídac Rodríguez i Gemma Giró valoren les seves respectives experiències i expliquen què els ha suposat en l’àmbit personal fer aquests viatges. 

D’altra banda, Juan Carlos Unzué serà el protagonista del Test ABJ d’aquest mes d’abril. Unzué va arribar al Barça la temporada 1988/89 provinent de l’Osasuna coincidint amb Cruyff. Va guanyar una Recopa i una Copa del Rei, en dues temporades on va destacar aturant penals. Ha estat preparador de porters i segon entrenador del primer equip, a més de tècnic de primera divisió.

Per acabar el capítol, el “Seguim en Joc” pregunta a exjugadors i exjugadores del Club “quina jugadora ha estat la més jove en debutar amb el primer equip: Patri Guijarro, Clàudia Pina o Aitana Bonmatí?”. Diumenge es resoldrà l’enigma.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut