Trobada de l’Agrupació amb la Federació Catalana de Futbol

Trobada de l’Agrupació amb la Federació Catalana de Futbol

Per part de l’ABJ hi ha assistit Ramon Alfonseda i Xavi Molist

L’Agrupació Barça Jugadors i la Federació Catalana de Futbol han mantingut una trobada institucional aquest dimecres 6 de febrer. Es tracta del primer encontre entre el president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, i el de la FCF, Joan Soteras, des que aquest últim va accedir al capdavant de la Federació, el setembre passat. La trobada, que ha tingut lloc a la seu de l’Agrupació, i en què també hi assistit el directiu de l’ABJ, Xavi Molist, ha servit per posar en comú els diferents projectes de les dues entitats on hi poden tenir un paper els exjugadors i exjugadores del FC Barcelona.

Així, doncs, Soteras i Alfonseda han valorat de manera positiva la col·laboració ja existent en l’àrea de formació i que fins ara s’ha traduït en l’organització de quatre cursos d’entrenador (nivell 1 i 2) dirigits a membres de l’Agrupació. Una col·laboració que es mantindrà i s’explorarà com ampliar. D’altra banda, la Federació donarà suport a l’ABJ en el contacte amb els jugadors en actiu que han sorgit de les categories inferiors del FC Barcelona i que actualment militen en clubs de 2a Divisió B, 3a Divisió i Primera Catalana, amb l’objectiu d’informar-los de la formació i orientació professional a què poden accedir a través de ’Agrupació.

Alfonseda i Soteras també han acordat estudiar la possibilitat que la Federació i l’Agrupació organitzin un esdeveniment de caràcter solidari amb la participació dels equips d’exjugadors i exjugadores del FC Barcelona i les seleccions de veterans de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut