18 de gener: eleccions a l'ABJ

18 de gener: eleccions a l'ABJ

La junta directiva de l'Agrupació Barça Jugadors convoca eleccions a la presidència i junta de l'entitat

Tal com Ramon Alfonseda va anunciar al Sopar Anual del 30 de novembre passat, la junta directiva de l'Agrupació Barça Jugadors s'ha reunit aquest dilluns 3 de desembre per convocar eleccions a la presidència i junta de l'entitat. Aquest dimarts s'ha fet pública la convocatòria dels comicis, un procés que culminarà el divendres 18 de gener amb les votacions, que es faran a la Sala Roma de l'Estadi del FC Barcelona. 

Seguint el que dicten els Estatuts de l'associació, la primera fase del calendari electoral preveu l'elecció de la Junta Electoral i el nomenament de la Comissió Gestora. Les possibles candidatures es podran presentar entre el 13 i el 17 de desembre. Una vegada exposades i resoltes les possibles al·legacions, el dijous 20 de desembre començarà la campanya electoral, que s'allargarà fins el 16 de gener. 

A les eleccions a la presidència de l'Agrupació hi poden participar tots els socis de l'entitat amb una antiguitat mínima d'un any. A la web de l'associació s'ha habilitat una secció especial amb tota la informació referent al procés electoral.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut