L'equip ABJ disputa un amistós davant exjugadors de la República Txèca i Eslovàquia

L'equip ABJ disputa un amistós davant exjugadors de la República Txèca i Eslovàquia

El combinat txeco-eslovac es va imposar al conjunt blaugrana davant 3.500 persones

El conjunt de l'Agrupació Barça Jugadors va jugar a Znojmo (República Txeca) un amistós amb un combinat d'exjugadors txecs i d'Eslovàquia. A les 18 h va començar a rodar la pilota al camp municipal de localitat per cloure la jornada de futbol infantil d'aquesta ciutat amb un resultat de 5 a 1 favorable a la selecció amfitriona.

El gol dels exjugadors blaugrana el va marcar Jofre Mateu en un encontre on es va demostrar el bon nivell internacional del futbol veterà amb una assistència de 3.500 espectadors aproximadament.

Però la importància real d'aquest partit és que és un exemple més de com l'ABJ treballar per promoure el futbol veterà també internacionalment i vol compartir els valors del FC Barcelona arreu.

Josep "Cuca" Palau, entrenador de l'equip ABJ valora que "la diferència d'edat de la selecció local es va notar molt, d'aquí, la distància del resultat. Un marcador final exagerat pel què realment va ser el nostre joc, que mereixia més". Per contra, Palau afirma que l'experiència va ser "fenomenal" acompanyada de "molt bon tracte dels organitzadors i excel·lent ambient".

Per la seva part, l'exfutbolista del primer equip del Barça Samuel Okunowo també va participar d'aquesta experiència. "És la primera vegada que marxo per jugar amb l'equip de Barça Jugadors i per mi ha estat una experiència molt positiva, tal com m'esperava. Estic content d'haver viatjat tots junts, tot i haver perdut degut potser al fet que havíem perdut el ritme i la forma d'entrenament amb l'aturada d'estiu. Però aquest viatge ens ha servit per conèixer-nos millor".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut