L'Agrupació busca el jugador amb més joc net de la temporada

L'Agrupació busca el jugador amb més joc net de la temporada

Els membres de l'Agrupació poden votar fins el 29 de juny el jugador del primer equip més hagi destacat més pels seus valors durant l'última campanya

L'Agrupació Barça Jugadors posa en marxa la campanya de votacions del Premi Barça Jugadors, per distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net durant la temporada 2017-18. Com a novetat d'aquesta novena edició, la primera fase de les votacions està restringida als membres de l'Agrupació. D'aquesta manera l'entitat vol donar més prestigi i importància al fet que els mateixos exjugadors i exjugadores del Club siguin els que escullen aquells jugadors que més han demostrat dins i fora del terreny de joc una conducta més esportiva.

Fins el 29 de juny, tots els socis i simpatitzants de l'Agrupació poden participar en les votacions, que es poden fer presencialment a la seu social o bé on-line. Durant la primera quinzena de juliol, un jurat es reunirà per decidir quin dels 6 jugadors més votats és el que finalment s'emporta el 9è Premi Barça Jugadors.

Guanyadors del Premi Barça Jugadors

Bojan Krcic
Andrés Iniesta
Xavi Hernández
Xavi Hernández
Carles Puyol
Javi Mascherano
Leo Messi
Sergi Roberto 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut