Horaci Seguí i Edmílson, protagonistes del Seguim en Joc

Horaci Seguí i Edmílson, protagonistes del Seguim en Joc

Els dos destaquen en un programa ple de noms propis i records històrics

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha emès el 7 de gener el seu programa 'Seguim en Joc' a a Barça Tv i que té com a protagonistes el fotògraf Horaci Seguí i l'exjugador del Barça Edmílson. Els espectadors podràn veure el contingut en diferit a la televisió del Club.

Horaci Seguí ha estat vinculat al Club durant 40 anys. A l'Històries ABJ explica els seus orígens en la fotografia esportiva, que ha significat per ell dedicar-se a aquesta professió i analitza algunes de les seves fotografies més emblemàtiques que, a més, ha publicat en el seu llibre "La meva vida en un clic" en el qual l'ABJ ha col·laborat per fer-lo possible.

D'altra Banda, l'exjugador Edmílson respon al Test ABJ en el qual transmet que és vestir la samarreta blaugrana i quins han estat els seus millors moments durant la seva estada de 4 anys al Club.

L'ABJ news tracta els esdeveniments importants que s'han produït a l'entitat com l'entrega del Premi Barça Jugadors al Joc Net de la temporada a Sergi Roberto. Una distinció que van entregar el president de l'Agrupació Ramon Alfonseda i el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu pels valors i la cavallerositat del jugador. L'apartat el completen la jornada de formació d'exjugadors que van a les Penyes Barcelonistes, el Torneig d'homenatge a l'exjugador Sergio Chavarria 'Chava' i l'assistència de 4 exjugadors a l'Hospital de la Vall d'Hebrón per compartir el Madrid-Barça amb els nens ingressats.

Els partits de Nadal són els protagonistes de l'Imprescindibles ABJ, en el qual s'expliquen els orígens d'aquesta tradició instaurada a l'Agrupació amb un breu repàs de com ha anat evolucionant fins a l'actualitat.

Per últim, els espectadors podran veure les imatges del Making Off del vídeo 'Quan tot s'enlaira' de l'ABJ.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut