Alimentació, exercici i meditació: les claus per

Alimentació, exercici i meditació: les claus per "sentir-te radiant"

Pilar Benítez, autora del blog ¡Siéntete radiante!, ha exposat el 12 de desembre el seu mètode als membres de l'Agrupació

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha rebut el 12 de desembre els consells de Pilar Benítez, l'especialista en nutrició energètica, cuina terapèutica i creadora del blog "¡Siéntete radiante!" que té com a prioritat millorar la qualitat de vida de les persones sense necessitat de medicació ni dietes complexes.

Benítez va compartir amb els assistents les bases del seu mètode i els beneficis que aporta al dia a dia de les persones. El que proposa l'autora és "cuinar per curar", una màxima que va exemplificar amb diferents casos reals. "He tingut pacients amb dèficits de concentració que han experimentat millores amb un canvi a la seva alimentació". També va destacar la importància de conèixer el nostre cos i què mengem per no augmentar la nostra edat biològica més ràpid de l'habitual. "La constitució de la persona pot ser millor o pitjor però és l'herència dels nostres progenitors. En tinguem una de bona o de menys bona, hem de tenir cura de la nostra condició, que aquesta si la podem millorar".

Més enllà de l'alimentació i de l'exercici, les dues premisses més populars i necessàries per mantenir un estil de vida sa, Benítez va incloure la meditació pel gran paper que juga per la salut. "Meditar no és utilitzar tècniques mil·lenàries complicades, sinó dedicar-te un temps. Això ajuda a conèixer a un mateix i et carrega d'energia".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut