L'Agrupació renova el seu càrrec a la vicepresidència de la FEAFV

L'Agrupació renova el seu càrrec a la vicepresidència de la FEAFV

Joaquim Hernàndez ha assistit en representació de l'Agrupació a l'assemblea extraordinària de la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans.

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha estat present a l'assemblea general extraordinària que organitza cada 4 anys la Federació Espanyola d'Associacions de Futbolistes Veterans (FEAFV). Joaquim Hernàndez, directiu de l'ABJ, va representar a l'Agrupació a la reunió celebrada a Madrid el 18 de novembre, data en què la FEAFV commemorava el seu 12è aniversari. A l'acte, l'Agrupació i el seu representant van acceptar renovar el seu càrrec a la vicepresidència de la Federació per la propera legislatura.

A la 3 edició de l'assemblea extraordinària es va explicar el procès electoral i es va consensuar la continuïtat de l'Associació d'Exjugadors de l'Athletic Club de Bilbao a la presidència de l'entitat. L'Athletic, encarregat de presidir la institució des de la primera legislatura, estarà al capdavant de la FEAFV amb la col·laboració d'una junta directiva formada per les associacions següents: Agrupació Barça Jugadors, Asociación Ex Jugadores de Fútbol Real Madrid CF, Associació Futbolistes Valencia CF, Asociación Ex jugadores de Fútbol Club Atlético de Madrid, Asociación Veteranos Hércules CF, Asociación Futbolistas Veteranos Real Club Recreativo de Huelva, Asociación Ex Jugadores de Fútbol del Málaga, Asociación Veteranos Real Valladolid.

La Federació Espanyola de Futbolistes Veterans (FEAFV) és una organització que reuneix un total de 60 associacions d'equips de primera i segona divisió. Els seus objectius, a banda de promoure un joc net sense discriminacions, estan relacionats amb la utilització del futbol com a element integrador. És a dir, un vehicle per ajudar als companys de les associacions i als col·lectius més necessitats de la societat. Per fer-ho, han posat en marxa projectes com Futbol Reminiscència, un programa en el qual, a través del futbol, s'efectuen tallers per crear ambients agradables que millorin l'ànim i la qualitat de vida de persones amb deteriorament cognitiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut