ADN Barça, un secret compartit amb els exjugadors del FC Barcelona

ADN Barça, un secret compartit amb els exjugadors del FC Barcelona

El taller de l’Agrupació per aprofundir en la metodologia Barça bat rècord d’assistència

Una trentena d’exjugadors del FC Barcelona va participar a la tercera edició del taller “ADN Barça”, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) per conèixer més a fons els eixos de treball del futbol formatiu del Club. Es tracta d’una formació exclusiva de l’ABJ per als seus membres, que reben orientacions sobre procediments futbolístics i valors del Barça a càrrec de Joan Vilà, directiu de l’entitat i responsable de l’àrea de metodologia del FC Barcelona. 

La sessió va constar de dues parts, una teòrica, feta a la Sala Basilea del Camp Nou, i una altra de pràctica en una instal·lació privada d’Esplugues de Llobregat. Aquesta doble sessió permet als assistents la visualització dels continguts explicats prèviament en situacions reals de joc, la qual cosa permet assimilar els aprenentatges amb més claredat.

Salvador Pérez, un exjugador del Club habitual als cursos de l’Agrupació, valora positivament l'experiència: “En Joan Vilà ens ha transmès molt bé els conceptes, tot i que eren densos. La part pràctica ha estat molt útil, ja que hem realitzat un entrenament real del Barça”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut